donderdag 12 september 2013

Vreemd

woensdag 17 september 2008


Sinds vorige week is er toch wel heel wat gebeurd.


Ben al wel eerder beginnen te schrijven maar steeds niet afgemaakt of gepubliceerd.


Vrijdag crematie van Dora, eerst in alle rust toch nog afscheid genomen van haar. Met z'n vieren Ineke,Theo,Pascal en ik samen de kist gesloten. In het crematorium heel intiem rond de kist de korte dienst beleefd. Daarna koffie en toch nog wel wat familieleden weer gezien.


Naar huis samen met de kleinkinderen van Ineke nog wat gedronken. 's middags met Ineke alleen jeugd herinneringen opgehaald rond de plek waar ze vroeger gewoond heeft en waar ik toch ook veel ben geweest later met z'n drieën wezen eten, iets wat Dora altijd gezegd heeft. "Gao as ut afgelopen is maor nog lekker aeten, zal der nog wel afkunnen"

Was een mooie afsluiting.


Zaterdag toch wel een contrast, een verjaardag van vriend Jaap. Toch naar toegegaan Gerry is meegegaan, was gezellig. Toch niet helemaal met een feestgedachte.


Zondag in Zeddam de zeepkistenrace even naar toegegaan.


Dinsdag de uitvaart van Dean in Geldrop. Een pracht dienst.Wat een verdriet was er. Er was veel belangstelling, mooie muziek waar hij zo van hield. Na afloop gingen er rode ballonnen de lucht in. De ballon van June in de vorm van een hart kon je nog heel lang blijven zien.

Wat een verdriet Anita,Maurice June en Anne Marie, Wat zullen ze dat jongetje missen. Er valt een leegte, zo intensief hebben ze er voor gezorgd dat het Dean aan niets ontbrak en de wereld door middel van een blog en Anne Marie via Hyves op de hoogte gehouden. Gelukkig voor hun waren veel en warme reacties.


Heel indrukwekkend en voor mij toch ook heel moeilijk.


Tijdens de dienst kwamen toch ook weer de beelden van Hans en Annie naar boven.


Ben daarom ook niet mee geweest naar het crematorium. Ik kon het niet.


Met Frits en Truus uit Posterholt koffie gedronken.


Ben later in Eindhoven naar Gabrie's ouders gegaan. We hadden elkaar in wel meer dan tien jaar niet meer gezien. Even bijgepraat en toen bus en trein gepakt naar de Achterhoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten