donderdag 12 september 2013

Herfst

donderdag 25 september 2008


Ook al is het nog mooi weer toch ruikt je de herfst volop.Ga tegenwoordig met buurman Henk elke morgen wandelen. Niet zo heel ver maar we lopen toch elke dag zo'n 8 kilometer. Proberen dit steeds in een uur en een kwartier te lopen dus flink tempo.In het bos begint het al aardig te verkleuren en daar valt het het meeste op.
Vorige week een paar dagen verkouden geweest. Te goed om het bed in te duiken en te slecht om wat te doen. Het leek over te zijn maar gisteren kwam het weer op.
Weekend in Ulft bij Gerry geweest, kennis gemaakt met de buren op zaterdag en 's zondags verjaardag en naar de Silvoldse kermis gegaan.
Maandag nog vlug wat op de pc doen en toen was het afgelopen met internet en bellen. KPN bellen die stuurde een monteur langs, gaf natuurlijk eerst de schuld aan de bekabeling en moest toen toch toe geven dat het modem het niet deed. Dus voor de tweede keer in een half jaar modem stuk.
Maandagavond toch ook weer de bestuursfunctie bij de stichting vrienden van Sydehem opgepakt. Nieuwe mensen in het bestuur en lijkt wel weer een uitdaging om me daar weer voor in te zetten.
Dinsdag de Cliƫntenraad weer voorgezeten. Hadden al een afscheidscadeau gekocht. Kreeg toch een mooie pen met inscriptie dus als ik toch daar toch nog ooit weg ga hoeven ze me niks meer te geven. Er is een hoop werk blijven liggen Dus ga toch weer op de agenda leven.
Begin gemaakt met wat eerst de computerkamer was te ontruimen, die moet ook nog opgeknapt worden. Het ontruimen is meer werk dan het texen en schilderen lijkt het wel. Maak daar een zitruimte van. Een ruimte waar je je terug kunt trekken om te lezen en muziek te luisteren. Ben benieuwd hoe vaak ik er gebruik van kan maken maar ga dat zeker proberen elke dag minstens een uur te doen. Minder achter de pc en minder voor de tv. En ook dit weekend naar Ulft, wat we gaan doen? Is nog een verrassing want ik weet het nog niet. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten