donderdag 12 september 2013

Cultureel

dinsdag 20 januari 2009


Afgelopen weekend een cultureel weekend gehad. Vrijdagmiddag naar Ulft gefietst. 's Avonds even naar Doetinchem een paar boodschappen gedaan, was vies waterkoud en toen we weer thuis waren en op de bank zaten gingen de ogen al snel dicht.
De zaterdag besteed aan uitslapen, auto wassen, boodschappen halen en toen naar Hengelo (Gld) om naar een toneel uitvoering te kijken. Een kennis van ons speelde daar in mee en had al zo vaak gevraagd om eens te komen kijken. Het was al jaren geleden dat ik nog eens naar een toneeluitvoering was gaan kijken. Er werd een blijspel gespeeld helemaal in het dialect dus echt op zien plats.Er viel genoeg in te lachen dus hebben ons kostelijk vermaakt. Bij een ander kennis in Doetinchem nog even koffie gedronken dus de klok het al meer dan twee keer geslagen voor we weer in Ulft waren.
Een paar uur later al weer in Doetinchem om naar een uitvoering van een blaaskapel de luisteren en te kijken. die gaven een nieuwjaarskoffie concert, ook hier weer iemand we kennen en daar in meespeelde.
De middag nog een bezoek aan Rob en Jessica toen snel naar huis en omkleden om het weekend af te sluiten met een pronkzitting van Iesseldonk (Ulft) waar we een uitnodiging voor hadden gekregen. Dus van alles wat. Naar huislopend gemerkt dat het glad was geworden. We hadden het niet te laat gemaakt omdat de wekker om tien voor zes af zoulopen.
Maar ja voor dat je in bed ligt is het toch half een, tien voor zes een vrolijk deuntje dat betekende opstaan. Gerry gaat dan op haar kleinzoon passen en ik ben aar Zeddam gefietst, was koud maar goed te doen.
Thuisgekomen lag er weer werk genoeg. Moest nog voor bereidingen treffen voor de vergadering van die avond. Schutterij, voorbereiden van de kermis in juli.
Een weekend volop in de cultuur. Vanmiddag oude foto's van Zeddam bekeken, dat is toch ook cultuur.
Morgen een Enschede dag. Eerst naar zus Leny en dan naar Ineke en Theo dus ook weer een dag vol verrassingen 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten