donderdag 12 september 2013

Verkoudheid

maandag 10 november 2008


Vorige blog ( dat op blogspot is verdwenen)geschreven op een moment dat ik er eigenlijk niet voor in staat was. Snip verkouden en dat werd in een paar uur steeds heftiger. Het was een verkoudheid voor een hele week. Tot donderdagavond afwisselend tussen bed en bank. Vaak aan een reclamebord gedacht dat voor een paar jaar op de stations hing. "Ziektes komen te paard en gaan te voet"Was nu heel toepasselijk.
Heel af en toe alleen berichten nakijken, niks geschreven.
Donderdagavond toch naar de herdenkingsavond van de overledenen in Sydehem geweest. Jammer dat de belangstelling niet al te groot was. Toch mooi dat het toch wordt georganiseerd Zoiets is voor mij toch altijd belangrijk om bij te zijn, niet alleen als voorzitter van de cliƫntenraad maar toch ook omdat er toch altijd bewoners worden herdacht waar ik regelmatig contact mee hebt gehad.
Vrijdagavond wezen kaarten in Doetinchem, heel gezellig.
Zaterdag een middag van de Woningbouwvereniging die honderd jaar bestond. Was bere goed en gezellig huifkar tocht en een stamppot buffet en tussendoor oude Hollandse spelletjes.
Zondag naar Alkmaar, eerste kennismaking van Gerry met Yvonne en alvast het verjaars bezoek. Heel gezellig gehad.Als je de "kleinkinderen"weer ziet, merk je toch dat je ouder wordt.
Maandag de rommelkamer verder afgemaakt, moet nog wel weer worden ingericht maar dat is toch het leukere werk.Het is een "blauwste" kamer geworden. Nu de trap nog en dan is het hele huis opgepimpt.
Gisteren samen met Thea een rondje Doetinchem gelopen. Het regende pijpenstelen toen ik richting Dichteren fietste nog even bij haar gewacht, toen we uit het appartement stapte was het droog. Het was schitterend weer en we hebben dan ook zo'n vijfentwintig kilometer gelopen. Gisterenavond de start van carnaval gezien, en dan hoofdzakelijk het "kolsche". Kom je meteen weer in stemming.
Deze week ook onze oude buurjongen uit Doesburg op Hyves gevonden, was toch leuk om van hem toch ook weer wat te horen.31 jaar niks meer van hem gehoord dan is het toch mooi zo.
En nu voorbereidingen treffen voor de novembermarkt in Sydehem. Heb daar nog heel wat voor te doen. Dus lekker druk maken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten