vrijdag 12 juli 2013

een nieuw begin.

Weer begin ik opnieuw.De kermis met alle ups en downs is voorbij, veel lof maar ook veel kritiek gekregen. Ook gemerkt dat ik geen twintig meer ben. Wel heel druk gemaakt bij de voorbereiding van de kermis. Goed boekje geworden , jammer dat er wat taalfouten in zijn blijven staan. was wel gevarieerd en voor het eerst ook op onze site van de schutterij gezet. Heb de onderwerpen voor komend boekje al weer in mijn hoofd zitten, zal voor veel een verrassing zijn wat daar in komt. Ga het iets anders aanpakken om te voorkomen dat er weer zoveel fouten inkomen en anders moeten de mensen maar denken dat er een analfabeet aan het werk is geweest.
Vastbesloten om woensdag te gaan wandelen, wil een tocht van zes dagen maken. Dinsdag eerst even naar de pedicure, ga nu maar in Zeddam nu ik toch niet meer naar het zuiden ga.Woensdagmorgen om zes vertrekken en dan in Emmerich beslissen welke kant ik op ga. Misschien wel Naoberpad volgen dus richting noorden, eindbestemming Coevorden. Vandaag eerst het huis eens een goeie beurt gegeven dus dit ziet er weer toonbaar uit. Zondag naar Ulft met de schutterij, kalm aan met de %. Er is in het laatste half jaar toch wel het nodige weer gebeurd dus denk dat een wandeltocht me goed zal doen. Heb het idee dat het me wel weer zal lukken elke dag dertig/veertig km. te lopen.
Och ja ook al ben je zeventig toch heeft het leven elke keer weer verassingen in petto. Nog maar van nemen al de tijd dat ik dit allemaal nog kan doen. Zal onderweg dit blog bijhouden kan iedereen zien wat ik uitvoer. Als ik weer terug ben zal ik eens beginnen met de familie foto's verder te ordenen. zag dat ik nog een cd met honderd foto's had liggen die nog gesorteerd moeten worden en waar namen bij moeten. Ook de vijfhonderd die al op de externe schijf staan moeten ook nog gedaan worden, zo hebben we nog voldoende te doen. Dan hoop ik ook nog paar dagen Berlijn in september te kunnen maken, die dingen bewonderen waar ik vorige keer niet aan toe ben gekomen. Zo zijn er nog tal van wensen en plannen. Als ik alle plannen nog tot een einde wil brengen zal ik toch wel nog honderd jaar er bij moeten hebben. Heb de laatste tijd behalve veel nare dingen toch ook veel mooie dingen meegemaakt. Hoogte punt wel de verjaardag. eerst met alleen de aller naasten en later met de vrienden. Heel bijzonder. Doe het met tachtig zeker weer over en dan hoop ik nog wat groter te kunnen doen. Zal dan wel de rollatorwals moeten gaan doen maar dat is ook niet zo erg. Dit misschien wel het hoogtepunt van laatste half jaar, samen met Yvonne op de foto is nog niet zo heel vaak gebeurd, meestal was een van ons beide de fotograaf dus best een bijzondere. Vader en dochter. Ga vanaf nu weer het blog goed bij houden.