vrijdag 20 september 2013

Bij elkaar

Zo vorige week alle blogs bij elkaar gezet.Wilde ze niet verloren laten gaan. Geen idee wie dit allemaal leest, heb nu de meeste lezeres uit de V.S. Hebben ze zoveel belangstelling wat ik schrijf? Lijkt er wel op.
Was me het weekje wel. Zaterdag eerst vrijwilligers middag/avond, was erg gezellig. Kwam net voor middernacht in huis dus netjes gehouden.

Vorige week zondag naar Duitsland naar Praest voor een schutterstreffen. Ook daar best naar mijn zin gehad, de nodige contacten kunnen leggen met andere verenigingen onder het genot van het nodige gerstenat.

Dinsdag had de fiets uit de berging gehaald en kwam tot de ontdekking dat ik mijn mobiel boven had laten liggen. Fiets tegen de muur bij de deur gezet, naar boven gelopen en toen ik terug kwam weg fiets. In drie minuten had ik een fiets en zo weer niets. Dus maar naar Rudy gegaan om een andere fiets aan te schaffen.
Goeie fiets terug maar nu wel beter elke keer op slot zetten ook al is het maar voor even.

Vrijdag verjaardag van Ronald in Beek gehad. Heel gezellig, de laatste twee uur behoorlijke gezellige politieke discussie gevoerd. Kwam erg vroeg zaterdagmorgen in huis.

Zaterdag middag zeepkistenrace, heb inderdaad zeepkisten gezien maar tegen half negen ging bij mij toch wel de lamp uit dus maar onder de wol gekropen.

Zondag verjaardag van Robert, ook daar erg gezellig, vanmorgen tot bij enen volgehouden. Afgelopen dagen wel beetje slaap te kort gekomen maar zullen dat wel weer inhalen.

Komende zondagmorgen vlieg ik naar Berlijn dank zei Heidy, voor een verblijf van vier dagen. Die dingen bekijken die ik vorige keer heb gemist nu gaan zien. Is een heerlijke onderbreking. Ga zaterdagavond met de nachttrein naar Schiphol, vlieg al vroeg dus heb de hele dag dan nog voor me. Ga ook nog opzoek naar neef Hans. benieuwd of ik er iets van kan terug vinden.

Daar echt overdenken van wil ik wel of niet in de politiek stap. Weet nog niet helemaal zeker of ik het doe vooral gezien mijn leeftijd.

En verder? Als ik terugkom meteen weer donderdagavond vergadering bij me thuis met onze werkgroep van de Heemkunde. Volgende week zaterdag een heerlijke avond met oud collega's. Sommige al vijftien jaar niet meer gezien.

Voor wie mijn blogs ook leest, laat eens een berichtje achter. Zou dat zeer op prijs stellen.