zondag 11 augustus 2013

Rustig aan doen.

Was verleden jaar vast van plan om als ik zeventig ben het heel rustig aan te gaan doen en me terugtrekken uit alle functies de ik nog heb. Cliƫntenraad van Sydehem en bestuursfunctie in de Vrienden van Sydehem inderdaad neergelegd.
Bij de schutterij toch weer herkiesbaar gesteld en daarnaast nog het secretariaat bijgenomen. Heemkunde de veldwerkgroep coƶrdinator gebleven en sinds deze week plannen om wat groters te beginnen: gemeenteraad.
Heb me aangemeld bij Lokaal Belang Montferland als lid en mijn CV ingediend voor de verkiezingen van volgend jaar.
Weet nog niet op welke plaats van de lijst ze me zetten. Mocht ik toch gekozen worden zal ik de plannen voor de komende jaren toch wat moeten bijstellen.
Dus van kalm aan doen komt er dan voorlopig niet veel van.
Nu al weer drie weken geleden dat ik gewandeld heb. Ben al wel weer de volgende wandeling aan plannen,denk half september het stuk Enschede Nieuweschans te gaan lopen. Eerst ook nog Zeddam Kleve lopen is nog best een zware tocht dus benieuwd hoe dat uit pakt..
Komende week eigenlijk best vrij rustige week, donderdag mat Bart en Anouk naar Amsterdam, vrijdag met bestuur van de schutterij naar Nieuw Wehl en verder niet veel op het programma. Zaterdag nog wel naar Anette en Paul de verjaardag nog vieren maar dat is geen werken.
Vanmorgen heerlijk uitgeslapen, werd pas om kwart voor negen wakker. Het is om me heen stuk rustiger geworden sinds ik niet meer chat met Anne Marie.Ook dat ik er niet meer naar toe ga heeft mijn leven wel wat rustiger gemaakt.
Het huis weer eens goed schoongemaakt dus daar gelukkig even niet veel werk aan.
Gisteravond visite gehad was erg leuk. Jurgen en Maris zijn hier geweest. Verleden jaar heb ik daar veel vertoefd toen ik met de hertenweide bezig was. Heb daar veel koffie gedronken en paar keer kon ik zo mee eten. Dus kleine tegenprestatie was wel op zijn plaats.
Via Facebook met oud collega's een afspraak gemaakt om 28 september even samen
wat te gaan drinken, zie er erg naar uit. Meeste toch al weer meer dan vijftien jaar niet gezien dus erg leuk. Zie er best naar uit. Dus nog best wat leuks in vooruitzicht.
Weekend 7/8 september nog erg druk, eerst vrijwilligersmiddag en dan volgende dag Euregio treffen in Duitsland.
Moet de berging nog opruimen en kan nog met het archief van de schutterij verder gaan dus vervelen is er niet bij.
En dan mijn blog weer bijhouden.