donderdag 12 september 2013

Stickers

woensdag 3 december 2008








Een paar van mijn hyves vrienden vroegen wat moeten we ons daar bij voorstellen stickers omrollen? dan nu een paar foto's . een rol met 24000 stickertjes moet dan om gerold worden tot rolletjes van 200. dat is alles.
Er moeten nu uiterlijk donderdag 140000 van die rolletjes gemaakt worden. doen we met 6 mensen. Het zijn prijsstickers voor de uitverkoop van Zeeman.
Verder was het een weekje van een hard werken en een toch wel een fijn weekend. Vrijdagmiddag naar Gerry gegaan, daar een rustige avond genomen. waren allebei toch wel behoorlijk moe van een drukke week. Gerry had het ook erg druk gehad dus we hebben samen veel tv gekeken.
Zaterdag eerst naar Doetinchem ook nog sint kado's gehaald. Toen de boodschappen meegenomen die we nog nodig hadden, het restant daarvan nog in Duitsland gehaald en 's avonds wezen kaarten.
Na eens een keer te hebben uitgeslapen kregen we zondag visite, een vriendin van Gerry met haar man uit 's Heerenberg, al pratend wamen we er achter dat we wel heel veel de zelfde mensen kenden. Was heel gezellig. '
s avonds naar Zeddam en het regende enorm onderweg.
Was drijfnat toen ik thuis was. Maar ja hoort er ook bij.
Maandag en dinsdag vergaderavonden gehad en vanavond voorbereiding voor carnaval. Vanavond een mannenavond dus er zal nog wel een glaasje fris genomen worden.
Weekend zal beginnen met sinterklaas met Bart en Anouk in de hoofdrol.
In het volgende blog kom daar op terug

Geen opmerkingen:

Een reactie posten