donderdag 12 september 2013

Nazomeren

maandag 13 oktober 2008


Wat een prachtige dagen hebben we toch gehad.veel in de natuur geweest na een toch wel afwisselende week.
Eerst druk geweest bij Sydehem, alle bewoners spaarlampen gebracht en in gedraaid. Hoe vreemd kan het lopen, woensdag bij mevrouw Visser de lampen in gedraaid, nog mee gepraat en verteld wie ik was om dat ze niet goed meer kan zien. We had samen voor drie jaar terug een kunstwerk onthuld en dat kon ze zich nog herinnerenen. ( foto staat ook nog op Hyves) Kom een uur later in de hal en tref haar dochters Thea en Dinie huilend aan, ma is overleden krijg ik te horen. Op dat moment voelde het toch wel heel vreemd.
Donderdag dan toch met Thea wat we al eerder hadden afgesproken gewandeld, naar Elten, daar koffie gedronken en heel veel samen gepraat.
Veel mooie dingen gezien, een hert dat rustig stond te grazen, zeven reigers die op een stuk bouwland naar voedsel aan het zoeken waren heel dicht bij elkaar, bijzonder.
Tussen door hier in huis nog van alles gedaan, ben boven toch ook maar weer verder gegaan maar dat schiet niet erg hard op. Woensdagavond Gerry nog even hier geweest. Donderdag de dvd met overgezette video's opgehaald en bekeken. Komen dan toch heel wat emoties naar boven als je al de mensen ziet die er niet meer zijn. Het zijn er dan toch wel heel veel, familie en ook collega's, film uit 1990 is er toch heel wat gebeurd in de voorbije jaren.
Zaterdag Gerry met kleinzoon Lawrenzo me opgehaald. Hier in Zeddam eerst nog de kunst bewonderd en 's middags langs het Montferland gelopen en genoten van het mooie weer.
's Avonds naar Ulft en gisteren naar Zutphen geweest. Bokbierdag schitterende optocht gezien was heel erg mooi en heel divers.
Maar toch heel veel buiten geweest en genoten van het prachtige nazomerweer.
Deze week?
Vanmorgen opruimen,boodschappen doen. Vanmiddag naar de crematie van mw. Visser en dan heel veel in huis doen. En hopen op nog meer van die prachtige nazomerdagen 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten