donderdag 12 september 2013

Steigers zijn weg

woensdag 29 april 2009














Hoera, de eerste steigers rond het appartement zijn verdwenen. Nu is het beter te overzien hoe hoe het appartement er van buiten uit komt te zien. Is toch wel breder als ik verwacht had.

De hele eerste verdieping kom ik te wonen. Links woonkamer,midden "werkkamer"rechts slaapkamer. Zoals je ziet de gordijnen al in Koninginnedag kleuren.

6 juni krijgen we een bijeenkomst van nieuwe bewoners, zie ik eindelijk de binnenkant.Gisteren eens rond gekeken naar een nieuwe kast, wel idee opgedaan nog niks gezien wat binnen het budget past.Verder genoeg werk gehad met alle activiteiten rond de schutterij. Zondag weer eens opgetreden in Didam.Was een kleurig geheel zoveel schutterijen bij elkaar.Al vroeg weer richting Zeddam vertrokken en samen met de andere vrienden lekker op het terras gezeten. Toch al redelijk vroeg zondagavond in huis, had ook wel genoeg bier gehad. maandag naar de verjaardag an Paul geweest, dinsdag was vergaderen hier in huis. De nieuwe eettafel in gebruik genomen, is toch heel groot als hij uitstaat. Niet veel tijd voor mijn Hyves gehad is even blijven liggen.Verder heel rommelig en kan er geen trui van breien wat hier allemaal nog ligt.

Haal nu alles door elkaar. Wissel schutterij en Sydehem constant maar af anders is het wel heel erg eentonig. Wens iedereen een mooie zonnige en gezonde Koninginnedag


Geen opmerkingen:

Een reactie posten