donderdag 12 september 2013

Sneeuw.

vrijdag 9 januari 2009

















Wat kan sneeuw toch iets bijzonder zijn. Vind het ergens jammer dat hier niet zo heel veel is gevallen.
Vanmiddag samen met Marcel een boswandeling gemaakt. Galgenberg, Stokkum, via Montferland weer naar huis. Zo genoten van al die witte pracht dat ik vergeten ben om foto's te maken.
Dinsdag ook gewandeld in het bos toen alleen en toen wel foto's gemaakt.Een week waarin ik veel tijd hebt doorgebracht tussen veel oude boeken woensdag in 's Heerenberg in het archief van het gemeentehuis, donderdag in het parochiecentrum hier in Zeddam om de doopgetuigen uit te zoeken.
Kan nu gelukkig met mijn camera goede foto's van de documenten maken en die rustig op mijn pc vergroten en dat is toch iets makkelijker lezen. Is hier toch iets warmer en kan de gegevens dan direct overbrengen. Ook begonnen met een familie blog van de familie visser, is toch meer werk als ik ingeschat had.
Is wel leuk werk, door al die bezigheden schiet het werk hier in huis er een beetje bij in.Was vanmorgen al wel bezig binnen ramen te wassen en te stofzuigen kwam de overbuurman even koffie drinken, toen een andere buurman even praten over carnaval en belde Marcel om te wandelen. Nu was het mooi weer dus dat eerst maar gedaan, het huis loopt niet weg en och zo smerig is het nog net niet. kan nog steeds van de vloer eten er ligt regelmatig genoeg op.
Morgen komt er weer een dag dus morgen hard aan het werk.
Morgen ook nog een paar boodschappen doen en zondag naar een verjaardag in 's Heerenberg met Gerry. En tussendoor het hier dooi houden en opgeruimd.
Volgende week een vergader -week, maandag en woensdag schutterij en dinsdag Sydehem daar tussen door nog daar naar toe om met de mensen koffie te drinken. Ben te druk om het zelf te zetten. Dus als het lang duurt voor dat er een nieuw blog komt weet je wat de reden is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten