dinsdag 10 september 2013

Een koude mei

woensdag 5 mei 2010




Het blijft zelfs in deze eerst mei dagen behoorlijk koud.
misschien een goed voorteken? weet het niet.
Zondag toch ff een stuk warmer geworden: Twente kampioen van Nederland.
Vaak gehoopt en was er nooit van gekomen.
Gelukkig niet de arrogantie van Ajax of Feilenoord, de gewoonte van PSV maar Twente. het betekend dat beide kampioenen zowel uit ere als eerste divisie uit het oosten komen. Nu hopen dat men er ook een goed gevolg aan kan geven.
De eerste stormloop van de drukte achter de rug. jaarvergadering van de schutterij redelijk goed verlopen.
Zeurders zijn er altijd en zullen er ook altijd blijven. Met sommige zaken was het afgelopen week behoorlijk improviseren.
We dachten 1 iemand te weten die koninklijk werd onderscheiden en hadden daar ook een uitnodiging van maar om elf uur morgens te horen er is nog iemand in ons dorp. Dus op de receptie even aan de burgermeester gevraagd of het wel klopte en ja er was nog iemand. Bellen en op bezoek gegaan bij beide partijen dat wil zeggen bij de kinderen er van en gezorgd dat beide heren een prachtige serenade en vendelhulde kregen
Was best trots op mezelf dat het zo goed voor mekaar was gekomen en niemand wist welke moeite ik er voor gedaan had.
Gisteren vier mei dodenherdenking in Zeddam toch altijd iets speciaals. Er waren nog Schotse oudstrijdersaanwezig wat toch een heel bijzonder cachet aan het geheel gaf. Intussen de verdeling voor de verkoop van de advertenties gemaakt en de eerste zijn al verkocht. Ben benieuwd of we het succes van verleden jaar kunnen evenaren.
Behoorlijk in oppositie tegen de zorgverlener in het complex rond de vuilafvoer. Ik kan mijn vuilniszak niet kwijt dus via mail foto's richting directie gestuurd. Word niet in dank afgenomen maar het schiet anders niet op.
Morgen eens de nieuwe bril ophalen.
Zaterdag 25 jarige bruiloft van een nichtje in Beek en verder schrijven en bedelen.
Och heb deze week nog eens gezegd als ik oud ben ga ik het rustig aan doen.
Toch mooie reactie op mijn laatste blog gehad ben blij dat het gelezen wordt.
Zo ziet het er bij de vuilcontainer uit. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten