woensdag 11 september 2013

Aftellen.

woensdag 9 september 2009


Nu echt aan het aftellen naar de nieuwe woning toe, Zolder is al zo goed als leeg,. Alles van de computerkamer staat in dozen. Kan even niet bij foto's, stukken of wat dan ook.
Annette heeft haar spullen ook allemaal opgehaald, dus die kamer is helemaal leeg en een begin gemaakt met de schuur.Het grootste struikelblok. Wat neem je mee en wat gooi je weg.Gereedschap gaat allemaal mee. En de rest gaat de deur uit.
Dadelijk komt iemand van de bouwvereniging de eerste inspectie houden. Mezelf al voorbereid over de opmerkingen die hij zal maken, achter de aan bouw zal wel weg moeten , alles verwijderen en de spijkergaten dicht maken. Originele keukenkastjes terughangen en de standaard spiegel op de douche ook. Allemaal bekend maar zal het toch te horen krijgen. Ben benieuwd naar de opmerking over de kleuren die ik in huis hebt gebruikt.en andere veranderingen die zijn aangebracht.Toch spanning daarom al vroeg op.Kon niet meer slapen. Veel hangt af wie de volgende bewoner (s) gaan worden. Kan hun veel werk besparen als ze mij ook werk besparen. Laat dan veel liggen en hangen en hoeven niet veel overname kosten te geven.
Deze dagen toch ook dagen die herinneren aan verleden jaar, het overlijden van zusje Dora en het heengaan van mijn schaakvriendje in Limburg Dean. Wat gaat er in de ouders en oma deze dagen om.De kalender is nu rond. Alle dagen zijn een keer geweest.Zaten veel moeilijk dagen bij vooral voor de naaste. Blijft een gemis, merk dat ook steeds weer, je kunt eigenlijk niemand missen.
Zowel in Enschede als in Posterholt/Geldrop zal er veel aan verleden jaar gedacht worden.
Vandaag een vergaderdag op Sydehem. Vanmorgen overleg met de managers, ook wat doen we volgend jaar in het jubileum jaar. Vanmiddag vergadering van de centrale cliƫntenraad wat ik vanaf nu ook weer oppak ruim een jaar daar bij weggebleven. Merkte toch dat er belangrijke informatie aan mij voorbij ging.
Tussendoor nog het inbrengen van de gegevens in het stamboom wat verdwenen is. De eerste vijfhonderd namen, gebeurtenissen, adressen en foto's er al weer in zitten. Nu de volgende vijftienhonderd nog. Tijd om te vervelen?
Dus vandaag geen verhuisdag alleen om half negen het bezoek dat me toch een slapeloze nacht heeft bezorgd.
We wachten af 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten