vrijdag 13 september 2013

Vreemde week

zondag 10 augustus 2008


Vreemde week.
Sinds mijn vorige blog is er veel gebeurd. Vorige week zondagmorgen toch samen met Anette naar Elten gelopen. Koffie gedronken en wat gegeten Hele tijd volgehouden dat het droog zou blijven tot na tweeën, dus flink doorgestapt, en warempel we hielden het droog tot half drieën en toen waren we bij huis.
Maandag en dinsdag de keuken afgemaakt.
Maandagavond kreeg ik bericht dat een oude vriend (Gerrit)van ons was overleden en dat stuurde alles toch in de war. Dinsdagmiddag kwam Anne Marie en die ging de crematie regelen. Met Henk en Fien (overburen en ook oude vrienden) toegezegd dat de vrienden zouden helpen zover dat mogelijk was.
Dinsdagmiddag eerst nog met Heidy, Bart en Anouk naar Emmerich gefietst. Mooi weer en de kinderen hebben zich behoorlijk vermaakt.
Woensdagavond Anne Marie naar Limburg gereden eerst langs Geldrop gereden, daar de de kleinkinderen van haar nog gezien.
Was zielig met Daen die wist dat hij weer naar Groningen moest om opgenomen te worden. Donderdag naar een vriendin geweest die ook ernstig ziek is, ging ook niet zo goed.
Vrijdag een begin gemaakt om het huis van Gerrit te ontruimen. Zaterdagmorgen de crematie en toen het huis helmaal leeggehaald en schoongemaakt.
Anne Marie die alles geregeld had hield voor zover dat mogelijk is een hele mooie toespraak en een toepasselijke tekst op de gedachtenisplaatjes
gemaakt.
Bewondering voor haar en heel veel respect, om dit in haar situatie te kunnen doen.
laten we met z'n allen hopen voor de familie dat er toch eens rust komt en dat het met Daen goed mag gaan.
En gisteravond met Gerry wezen eten was toch gezellig

Geen opmerkingen:

Een reactie posten