vrijdag 13 september 2013

De warmt voorbij

zondag 3 augustus 2008


Ja het lijkt er op dat de warmte voorbij is. Voor veel mensen een zegen.
Sinds mijn laatste blog is er hier niet veel gebeurd. De keuken is nu zover klaar (foto's komen nog) en dus vrijdag naar Alkmaar geweest. 's morgens al vroeg vertrokken en kon in Arnhem meteen een trein pakken richting Alkmaar eigenlijk een half uur eerder als wat ik met Yvonne had afgesproken.
Ben in Amsterdam even uitgestapt en even buiten het CS gekeken, het is daar toch een gigantische puinhoop nu ze met die metrolijn aan het bouwen zijn.
Yvonne stond me op te wachten bij het station en het eerste wat we gedaan hebben is koffiegedronken in de buurt. Toen de kaasmarkt overgelopen en de stad in gegaan. Het was natuurlijk geweldig druk met toeristen. Nog een terrasje genomen en naar huis gegaan.
Laura kwam als eerste die was babysitter geweest bij kennissen en toen kwam ook Koen thuis die had net een rijles gehad en was naar de sportschool geweest, moet maandag proefexamen doen. Kende hem bijna niet terug, had een drie dagen baard. toch gezellig kunnen bijkletsen. Gabrie kwam laat had de hele dag gewerkt maar we hebben toch samen kunnen eten.
Was om elf weer in Zeddam, Annette was nog op en hebben samen buiten in het donker nog een wijntje gedronken en een sigaretje gerookt.
Het was al tegen drieën toen ik naar boven ging en Bart sliep hier en die was om half zes gistermorgen al wakker en zat om zes achter de pc spelletjes te doen.
Ga dadelijk nog een stuk wandelen, denk in Elten koffie drinken tenminste als het een beetje droog blijft. Neem wel regenspullen mee. Morgen naar een vriendin die erg ziek is.
en verder? tot het volgende blog 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten