woensdag 31 december 2014

balans van 2014

Zoals elk jaar maak ik de balans op van afgelopen jaar.
Wat was het voor jaar?
Rommelig en ontzettend wispelturig. Begonnen n Zeddam carnaval niet echt gevierd.
Wel een prachtige zondag hier met Ronald, Willeke, Sanne, Maikel en kids
Druk de eerste drie maanden met de gemeenteraadsverkiezingen. Veel hulp van Ronald gehad. Speciaal iets je foto overal in het dorp te zien hangen. Raadszetel niet gehaald wel in de raadcommissie Ruimte en Financiën gekomen.
Ben wel trots op het resultaat, niet verwacht dat er zoveel mensen vertrouwen in me hadden om de belangen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad.
Toen aansluitend de voorbereidingen voor de kermis, Ook daar mijn beste beentje voorgezet. In die tijd weinig tijd voor mezelf genomen. Eerst Braamtse kermis gevierd, toen naar Megchelen waar we niet uitblonken door grote opkomst.
Zeddamse kermis met lood in de schoenen aan begonnen, hoe zou dit allemaal verlopen.
Op laatste moment no
g veel veranderingen en als klapstuk de kwartfinale van Oranje, zouden er wel voldoende mensen komen? Gelukkig het werd de knaller en ging om drie met een goed gevoel naar huis. Mensen hadden plezier gehad en de tent was meer dan vol. Niks gebeurd dus we waren tevreden.
Die zaterdag gehuldigd omdat ik 12,5 lid van de vereniging was. Eindelijk een medaille er bij.


Maandag met schieten nog een gelukje er viel maar zo, zonder te raken de vleugel nar beneden dus nog weer één aan de balk.
Wel heel veel gedaan in die periode en daarna toch een weerslag van oververmoeidheid. De voorbereiding van de kringdag flink aangepakt, ook het secretariaat daarvoor overgenomen.
Tussendoor een enkele keer naar Enschede, Katwijk en Alkmaar geweest. Twee keer achter elkaar naar Luxemburg met Anne Marie geweest ook nog paar dagen in Duitsland in de Hunsruck . Ook daar weer de nodige avonturen beleefd. Toch niet meer verder gegaan naar Limburg.       Met Heidy, Bart en Anouk eerst Amsterdam en daarna  naar België geweest ook daar plezier gehad.
Euregio-treffen was heel gezellig en toen de kermis in Lengel voor eerst in jaren weer een paar keer gedanst. Een jaar vol vergaderingen, bijeenkomsten, feesten. Het liep van het een in het andere over.
Ziek geweest, beter geworden in angst over de ogen gezeten.
Een jaar met van alles wat.
Vreugde, verdriet, drukte en leegte.


En nu een jaar voor de boeg met vergaderingen, bijeenkomsten, feesten waar de agenda  nu al van over loopt.
Het zal het jaar worden waarin ik het allerlaatste feest zal helpen organiseren: kringdag 2015, kermis nog heel iets en dan trek ik daar ook de stekker van uit.
En verder ?????????
Voor alle lezers van mijn blog, vrede, geluk en gezondheid in 2015.


Leest u dit? laat eens een berichtje achter, ben benieuwd wie dit toch zijn die dit lezen.